welkom__ over ons__ sessie__ edelstenen__droommuziek__ links contact
 

 

over Heidi de Bos

Ik, Heidi, heb een passie voor muziek en voor het sjamanisme. Vanuit mijn conservatoriumopleiding algemene muzikale vorming ging ik in 1983 muziekles geven aan kinderen en volwassenen. Na het volgen van diverse spirituele workshops begon ik mijn opleiding voor aura- reader en healer. In 1999 startte ik Centrum Suriya, een spiritueel centrum. Suriya betekent "zon". Het doel van Centrum Suriya is de zon laten schijnen in iedere cliënt. Vanaf 2007 kwam ik in contact met het sjamanisme en vond mijn roots in de oude wijsheid van de natuurvolken. De genezersopleiding "The healing practices of the world" heb ik met veel plezier gevolgd. Mijn inspirerende leraren waren Ahamkara, Dancing Thunder, Elliott Rivera, Wai Turoa, en Erik Berglund. Inmiddels heb ik ook indrukwekkende workshops gevolgd bij Hiah Park en Orna Ralston. De passie voor muziek en het sjamanisme kan ik goed combineren. Vanuit de helende trillingen van muziek werk ik met oeroude heilige rituelen. Naast het werk voor Centrum Suriya ben ik een gedreven dirigente van vier popkoren.

over Wim de Bos

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik onderzocht wat er zich "achter" alles bevond. Via spirituele boeken, muziek maken en beluisteren en het beleven van de natuur zocht ik naar ervaringen die verder gingen dan de tastbare werkelijkheid. Hoewel de ontdekkingsreis langzaam verliep, heb ik altijd een zeker gevoel gehad over het bestaan van een "bron" waar alles uit ontstaat. Ook in de muziek die ik gemaakt heb ging het meer om de inspiratie dan om de noten. Die inspiratie was en is altijd het magische en wonderlijke.

Via het sjamanisme is het goddelijke voor mij meer begrijpelijk geworden. Het sjamanisme geeft een wereldbeeld- of beeld van het Al waar ik goed mee kan werken. Doordat ik me nu verbind met alles dat er is, kan ik ermee communiceren en samenwerken. Zo ben ik meer deel geworden van het wonderlijke.

Mijn grootste passie is het maken van muziek. Daarin zoek ik het avontuur van de vrije improvisatie. Het werken met muziek en klank is voor mij ook een manier om helende energie door te geven.